Szállás árak Keresztkút Erdei Pihenőhely

Keresztkút Erdei Pihenőhely

Címlap » Kőszeg » Kőszegi szállások » Keresztkút Erdei Pihenőhely » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Kert, Busz parkoló
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Hűtőszekrény

Keresztkút Erdei Pihenőhely

A Vasfüggöny volt határőrbázisának gondos, természet közeli felújításával született meg a Keresztkúti Erdei Pihenőhely a Kőszegi-hegység szívében. Jelenleg több szabadtéri rendezvényhelyszín, hegyi borospince, három apartman (3x4 fő), erdei kápolna, egy hatalmas kandallóval felszerelt vendégfogadó, cserépkályhás turistaszállás (18 fő), játszótér, és állatsimogató áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Itt mindenkit megérint a középkor varázslatos hangulata, a háborítatlan természeti környezet szépsége. A számtalan történelmi emlék, az egyedülálló szubalpin klíma, a változatos programlehetőségek, a színes kulturális kínálat rabul ejti, s gyakorta visszacsábítja az idelátogatót.

Műemléki környezet

Kőszeg már az 1200-as évek óta a Kőszegi-hegység, a "Hegyalja" meghatározó települése, központja.

A város emiatt gazdag történelmi és kulturális örökséggel büszkélkedhet, melyet megannyi gondosan felújított műemlék és műemléképület, számos választékosan összeállított múzeumi tárlat és különleges hagyományőrző rendezvény formájában mutat be a Kőszegre látogatóknak. A sok látnivaló közül külön említést érdemel a Jurisics vár, a Hősök tornya, valamint a 2007-ben felújított főtér látképét uraló Jézus Szíve plébániatemplom.

Egyedülálló természeti értékek

Az Alpokalja és a Kőszegi-hegység egyedülálló szubalpin klímájának és a kristálytiszta hegyi levegő bizonyított gyógyító hatásának köszönhetően Kőszeg elnyerte a klimatikus gyógyhely címet. Az érdeklődők nyugodt és érintetlen természeti környezetben ismerkedhetnek az ország ezen csodás, a történelem során sokat látott szegletével. Az ismerkedés során a Kőszegi-hegység kulturális és természeti értékeinek megóvása, bemutatása céljából létrejött Írottkő Natúrpark tematikus kirándulóútjai, borútjai és egész évben megrendezésre kerülő rendezvényei kiváló idegenvezetőként szolgálhatnak a gyalogos, kerékpáros és az autóval érkező vendégek számára egyaránt.

Térségi programok és látnivalók

Kőszeg maga és a város közvetlen környezete (5-25km), mely autóval és kerékpárral egyaránt könnyen és gyorsan elérhető az év bármely szakában számtalan érdekes programlehetőséget és látnivalót kínál. A kirándulók bőven válogathatnak az úti célok között.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

(min 2 teljes árat fizető felnőtt esetén érvényes)
Szülővel egy apartmanban

6 év alatt 100% kedvezmény
6 -12 éves korig 50 % kedvezmény
12 éves kor felett 30% kedvezmény

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Hegyvidék, Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Kőszeg
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartmanház
  • CÍM
    9730 Kőszeg, Szabó hegy, Keresztkút
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Kőszeg

    Kőszeg város Vas megye nyugati szélén, az osztrák határ közelében található. Lakossága 11 ezer fő. Megközel...